? 2013同等学力申硕英语天天练试题及答案 - 幸运飞艇BF888_幸运飞艇直播网址_幸运飞艇会不会是假的

您现在所在的位置:首页 > 试题中心 > 同等学力模拟题 > 外语 >

    2013同等学力申硕英语天天练试题及答案

      本文地址:http://www.uggbe.com/stzx/tongdengxuelimoniti/waiyu/2013/0311/13076.html
      文章摘要:2013同等学力申硕英语天天练试题及答案,衣香鬓影没有男朋启明星,气派鼠目獐头李莞。

      2013年考研英语科目结束后,不少专家解析考研英语试题时表示,今年英语总体难度相对稳定。对于2013同等学力申硕准考生来说,虽说大纲有变化(英语考试大纲第六版) ,但是只要考生天天坚持练习英语试题,一定有所突破。2013年同等学力准考生整理了英语天天练试题及答案解析,希望对广大考生有所帮助。

      The term investment portfolio conjures up visions of the truly rich-the Rockefellers, the Wal Mart Waltons, Bill Gates. But today, everyone from the Philadelphia firefighter, his part time receptionist wife and their three children, to the single Los Angeles lawyer starting out on his own-needs a portfolio.

      A portfolio is simply a collection of financial assets. It may include real estate, rare stamps and coins, precious metals and even artworks. But those are for people with expertise. What most of us need to know about are stocks, bonds and cash (including such cash equivalents as money market funds).

      How do you decide what part of your portfolio should go to each of the big three? Begin by understanding that stocks pay higher returns but are more risky; bonds and cash pay lower returns but are less risky.

      Research by Ibbotson Associates, for example, shows that large company stocks, on average, have returned 11.2 percent annually since 1926. Over the same period, by comparison, bonds have returned an annual average of 5.3 percent and cash, 3.8 percent.

      But short term risk is another matter. In 1974, a one year $1000 investment in the stock market would have declined to $735.

      With bonds, there are two kinds of risk: that the borrower won´t pay you back and that the money you´ll get won´t be worth very much. The U.S. government stands behind treasury bonds, so the credit risk is almost nil. But the inflation risk remains. Say you buy a $1000 bond maturing in ten years. If inflation averages about seven percent over that time, then the $1000 you receive at maturity can only buy $500 worth of today´s goods.

      With cash, the inflation risk is lower, since over a long period you can keep rolling over your CDs every year (or more often). If inflation rises, interest rates rise to compensate.

      As a result, the single most important rule in building a portfolio is this: If you don´t need the money for a long time, then put it into stocks. If you need it soon, put it into bonds and cash.

      1. This passage is intended to give advice on .

      A) how to avoid inflation risks

      B) what kinds of bonds to buy

      C) how to get rich by investing in stock market

      D) how to become richer by spreading the risk

      2. The author mentions such millionaires as the Rockefellers and Bill Gates to show that .

      A) they are examples for us on our road to wealth

      B) a portfolio is essential to financial success

      C) they are really rich people

      D) they started out on their own

      3. Which of the following statements will the author support?

      A) Everybody can get rich with some financial assets.

      B) The credit risk for treasury bonds is extremely high.

      C) It´s no use trying to know the advantages of stocks, bonds and cash.

      D) Everybody should realize the importance of distribution of their financial assets.

      4. The word "returns" in paragraph three can be best replaced by "."

      A) returning journeys

      B) profits

      C) savings

      D) investments

      5. The author of the passage points out that .

      A) keeping cash is the only way to avoid risks

      B) the longer you own a stock, the more you lost

      C) the high rate of profit and high rate of risk coexist in stocks

      D) the best way to accumulate wealth is by investing in stocks

      【答案解析】

      内容概要:

      本文介绍了大众化投资的三种渠道,幸运飞艇BF888:并分析了每种渠道的基本特征和适用对象。第一种是股票投资,回报丰厚,但风险较大;第二种是债券投资,回报稍少,但风险也较小,主要风险是借债人不还和通货膨胀;第三种是投资现金,回报较少,通货膨胀影响也较小。基本原则是:如果你长期不需要用钱,就投资股票;如果你短期内要用钱,就投资债券和现金。

      1.【答 案】D。

      【译文】文章的目的是给提供建议?

      【试题分析】归纳概括题。需要考生总结归纳短文(段落)的主题(subject),中心思想(main idea),标题(title)或作者的写作目的(purpose)。

      【详细解答】通读全文后可知,本文主要介绍了投资的三种渠道,并分析了每种渠道的利弊(即风险程度),如何降低风险来投资致富,即D所指"如何降低风险来致富"。A)"如何避免通货膨胀风险",过于片面;B)"买入哪种债券",不是文章的主题;C)"如何通过投资股票市场致富",也过于片面。所以D)为正确答案,可以概括文章中心思想。

      2.【答 案】D。

      【译文】作者提及洛克菲勒、比尔盖茨这样的百万富翁是想说明?

      【试题分析】推理判断题。根据文章某一部分内容推理出作者的言外之意。需要找准、读懂这部分内容,并分析与文章其它部分之间的联系和作用。

      【详细解答】第一段最后一句话,"But today, ……, starting out on his own needs a portfolio."这是讲的今天每个人都可以根据自己的需要进行证券投资;推到前面一句,那么前面提及的百万富翁也都是根据自己的需要开始证券投资而致富的。A)"他们是我们迈向致富之路的榜样",不具体,没有说明如何致富;B)"证券投资对于经济成功很关键",这句话本身是正确的,但与第一段表达的意思不一致;C)"他们确实很富裕",也不是第一段所想要表达的意思。D)"他们是从自己开始做起的",这正是第一段所要表达的意思,即这些百万富翁是从自己做起开始致富的,而现在每个人都可以这样做,紧接着引入下面的投资指南。

      3.【答 案】D。

      【译文】作者赞同下列哪一项陈述?

      【试题分析】分析判断题。考生尽量考虑文中的全部信息或事实,在通盘理解文章的基础上去分析每个选项的正误。

      【详细解答】这类题应在理解文章的基础上,着重比较四个选项,采取排除法。A)"只要有一些财产,每个人都可以致富",凭常识判断这句话本身就不对,更与作者想要介绍投资渠道的必要性和方法相悖;B)"购买国债的信誉风险极高",这句话与"The U.S. government stands behind Treasury bonds, so the credit risk is almost nil."意思完全相反;C)"了解股票、债券和现金的优势并无用处",这与作者的观点相反;D)"每个人都应该意识到金融财产重新分配的重要性。"这正是第一段作者所说的"每个人都可以根据自己的需要采用不同的投资方式致富"的前提。故选D)。

      4.【答 案】B。

      【译文】第三段中的"returns"可以由以下哪个词替代?

      【试题分析】猜测词义题。根据上下文来猜测生词的含义。

      【详细解答】该词本身的意思是"回来,回报",再看句子"stocks pay higher returns but are more risky."是说股票有更高的回报,但风险更大;我们凭常识判断,股票的回报就是"赚钱,利润"。比较四个选项,B)profits(利润)正确。

      5.【答 案】C。

      【译文】文章的作者指出

      【试题分析】分析判断题。比较四个选项,看哪一个符合作者的意思。

      【详细解答】"作者指出"可以是文章中直接提到的,也可以是作者的言外之意,要结合文章判断四个选项本身是否正确。A)"保留现金是避免风险的唯一方式",作者鼓励合理投资,显然这不是作者意思;B)"你持有股票越久,你损失越大。"这句话本身有误,文章中也没有提及;C)"高利润和高风险在股票市场中同时存在",这正是第三段中"stocks pay higher returns but are more risky."意思,所以正确;D)"积累财富最好的方式是投资股票",作者在文章最后明确指出"如果你长期不需要用钱,就投资股票;如果你短期要用,就投资债券和现金。"所以该项也不正确。

    ?
    幸运飞艇在线预测号 幸运飞艇现金赌博网 幸运飞艇视频开奖自播 幸运飞艇人工计划网
    幸运飞艇在线预测号 幸运飞艇怎样玩 幸运飞艇出特走势 幸运飞艇高频开奖直播现场
    幸运飞艇直播网址 幸运飞艇开奖结果历史记录 幸运飞艇官网投注站 有幸运飞艇的平台
    幸运飞艇中奖号 幸运飞艇如何看走势 幸运飞艇5码计划 幸运飞艇属于什么